Over Vadebo-Construct

Een glimlach op het gezicht van klanten toveren, daarvoor staan we elke dag vroeg op

Bouwen aan de toekomst

Eer halen uit je werk: dat staat bij Vadebo hoog op de prioriteitenlijst. Wie blikt er nu niet graag voldaan op een project terug?

Bouwen aan je toekomst doe je door opleidingen te volgen. Je kan altijd bijleren zelfs al heb je bakken ervaring, vindt Vadebo-zaakvoerder Tom Van den Bossche. De wetten van de bouwwereld en de trends in de sector veranderen nu eenmaal gauw.

Neem nu energiebewust bouwen. BEN-bouwen wordt alsmaar belangrijker. Nieuwe materialen en werkwijzen leren kennen helpen bouwprojecten nog meer energiebesparend te maken.

Opleidingen volgen is een zaak, je werkattitude twee. Alles begint bij duidelijke communicatie. Welke werken heb je voor ogen en wie doet wat? Besteed je de totale projectbegeleiding uit? Goede afspraken doen al de helft van het werk.

Een glimlach op het gezicht van klanten toveren: daarvoor staan we elke dag vroeg op.

Hoe Vadebo werkt

Een aannemer die duidelijk werkt, maakt het jou gemakkelijk. Een transparante werkwijze helpt om het projectoverzicht te bewaren. Je weet graag aan welk bouwavontuur je begint, toch?

Onze werkwijze:

  • Transparante prijsoffertes: je weet waar je aan begint
  • Bel dag en nacht en ontvang antwoord
  • Reken op een nauwkeurige uitvoering en opvolging
  • Krijg duidelijke afspraken en correcte communicatie
  • Stelt er een probleem? Dan lossen we het op.

Vadebo denkt actief mee met je architect en je bouwplan. Hoe kunnen we je woning zo efficiënt mogelijk bouwen? En hoe leiden we het project in optimale banen? Want daar draait het om. Zodat we allebei met trots kunnen terugblikken op het afgewerkte project.

Zij waren alvast tevreden

Bart, Oudenaarde
Zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Goed en snel contact via mail of telefoon. De perfecte partner voor ons bouw project.
Simon, Aalst
Ons project laten uitvoeren door Vadebo Construct was een echte meevaller.
Karolien en Jeroen, Erpe
Wij zijn zeer tevreden over de stiptheid en snelheid van de werken. Bovendien is Tom steeds bereikbaar voor extra vragen en biedt hij een correcte na-service.

Website door merkbar.be ‐ Copywriting door cowiewriting.be ‐ Foto's door kshot.be